Privacy policy

Ace of Snow GmbH respecteert de privacy van de bezoekers van de Website, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie met onze klanten hebben wij daarom een beleid geformuleerd en geïmplementeerd met betrekking tot deze verwerkingen zelf, het doel ervan alsook de mogelijkheden voor betrokkenen om hun de rechten zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen.

Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

Artikel 1 – Wettelijke bepalingen

  1. Website (hierna ook “de website”): www.doubledutchski.com
  2. Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens (Hierna ook: “De beheerder”): Ace of Snow GmbH, gevestigd te Ehrenbachgasse 37a, 6370 Kitzbuhel, (Oostenrijks) kvk-nummer: 571521y

Artikel 2 – Toegang tot de website

De toegang tot de website en het gebruik is strikt persoonlijk. U zult deze website alsook de gegevens en informatie die daarop verstrekt worden niet gebruiken voor commerciële, politieke of publicitaire doeleinden, dan wel voor enige commerciële aanbiedingen en in het bijzonder niet gebruiken voor ongevraagde elektronische aanbiedingen.

Artikel 3 – De content van de website  

Alle merken, afbeeldingen, teksten, commentaren, illustraties, (animatie)plaatjes, videobeelden, geluiden, alsook alle technische applicaties die gebruikt kunnen worden om de website te laten functioneren en meer in het algemeen alle onderdelen die op deze site zijn gebruikt, zijn beschermd bij wet door intellectuele eigendomsrechten. Iedere reproductie, herhaling, gebruik of aanpassing, op welke wijze dan ook, van het geheel of slechts een onderdeel ervan, met inbegrip van de technische applicaties, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de verantwoordelijke, is ten strengste verboden. Indien de beheerder niet meteen actie onderneemt tegen enig inbreuk, kan dat niet worden opgevat als stilzwijgende toestemming dan wel het afzien van rechtsvervolging.

Artikel 4 – Het beheer van de website

Voor het goede beheer van de website kan de beheerder op ieder moment:

  • de toegang aan een bepaalde categorie bezoekers schorsen, onderbreken of beperken tot de gehele of een gedeelte van de website
  • alle informatie verwijderen die het functioneren van de website kan verstoren of in strijd is met nationale of internationale wetgeving of in strijd is met internet-etiquette
  • de website tijdelijk niet beschikbaar hebben teneinde updates uit te kunnen voeren

Artikel 5 – Het verzamelen van gegevens

Uw gegevens worden verzameld door Ace of Snow GmbH.. Onder persoonsgegevens worden verstaan: alle informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon; als identificeerbaar wordt beschouwd een natuurlijke persoon die direct of indirect kan worden geïdentificeerd, met name aan de hand van een identificator zoals een naam, een identificatienummer, locatiegegevens, een online identificator of een of meer elementen die kenmerkend zijn voor de fysieke, fysiologische, genetische, psychische, economische, culturele of sociale identiteit.

De persoonsgegevens die op de website worden verzameld worden hoofdzakelijk gebruikt door de beheerder voor het onderhouden van relaties met u en voor het verwerken van uw bestellingen.

Artikel 6 – Verwerking van persoonsgegevens

In geval van schending van enige wet- of regelgeving, waarvan de bezoeker wordt verdacht en waarvoor de autoriteiten persoonsgegevens nodig hebben die de beheerder heeft verzameld, worden deze aan hen verstrekt na een uitdrukkelijk en gemotiveerd verzoek van die autoriteiten, waarna deze persoonsgegevens mitsdien niet meer onder de bescherming van de bepalingen van deze privacyverklaring vallen.

Indien bepaalde informatie noodzakelijk is om toegang te krijgen tot bepaalde functionaliteiten van de website, zal de verantwoordelijke het verplichte karakter van deze informatie aangeven op het moment van het vragen van de gegevens.

Double Dutch verklaart hierbij de persoonsgegevens enkel en alleen te gebruiken voor doeleinden betreft de Winteropening 2021 te Sölden, Oostenrijk. Hierbij verklaart Double Dutch ook dat de persoonsgegevens niet gebruikt dienen te worden voor doeleinden met andere partners.

Artikel 7 – Bewaartermijn gegevens

De door de beheerder van website verzamelde gegevens worden gebruikt en bewaard voor de duur zoals deze bij wet is bepaald.

Artikel 8 – Toepasselijk recht

Op deze voorwaarden is Nederlands Recht van toepassing. De rechtbank van de vestigingsplaats van de beheerder is exclusief bevoegd bij eventuele geschillen omtrent deze voorwaarden, behoudens wanneer hierop een wettelijke uitzondering van toepassing is.

Artikel 9 – Contact

Voor vragen, productinformatie of informatie over de website zelf, kunt u zich richten tot: Peer Aldenkamp, Peer@doubledutchski.com, 0031630726562.

Deze privacyverklaring is van toepassing sinds donderdag 7 oktober 2021 tot nader order.

Contact

Ace of Snow GmbH
Ehrenbachgasse 37a
6370 Kitzbühel Oostenrijk
E-mail: info@doubledutchski.com
Telefoon: +31(0)630726562

Navigatie

Volg ons

Privacy Settings
Inleiding Wij respecteren de privacy van derden die persoonsgegevens aan ons verstrekken. De persoonsgegevens die je verstrekt zullen we beveiligen en vertrouwelijk behandelen. Wij houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en andere privacyregels. In deze privacyverklaring informeren wij je over de doelen waarvoor wij jouw persoonsgegevens gebruiken. Dit zal voornamelijk zijn voor het versturen van nieuwsbrieven, het aanvragen van offertes en deelname aan prijsvragen en/of events. Welke persoonsgegevens verwerken we van je en met welk doel? We verwerken de persoonsgegevens die we nodig hebben voor de levering van onze diensten. In veel gevallen vragen we je dan de volgende persoonsgegevens: NAW-gegevens, telefoonnummer, emailadres. Deze persoonsgegevens hebben we nodig voor het aanbieden, leveren en factureren van onze diensten. Daarnaast registreren we ook het IP-adres als dat voor de uitvoering van de overeenkomst noodzakelijk is of we daar een gerechtvaardigd belang bij hebben. Wij zullen jouw persoonsgegevens niet aan derden verstrekken zonder jouw voorafgaande toestemming, tenzij dat verplicht is op grond van de wet of een rechterlijk bevel. Je geeft toestemming voor het gebruik van deze gegevens ten behoeve van het aanvragen van offertes, het versturen van nieuwsbrieven of de deelname aan events en prijsvragen en hieraan gelieerde zaken. Wij werken met bepaalde partnerbedrijven samen. Deze partners kunnen jouw persoonsgegevens krijgen. Zij gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor het verlenen van diensten en om jou op maat te informeren voor bijvoorbeeld voor het verstrekken van offertes. Internetsites van derden Op onze websites vind je links naar andere websites. Deze privacyverklaring is hierop niet van toepassing. Dit geldt ook voor eventuele social media buttons (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube etc.) die op onze website staan. Deze websites kunnen een ander privacy beleid hebben waarop wij geen invloed hebben. Deze privacyverklaring geldt alleen voor persoonsgegevens die je aan ons (persoonlijk of via de website) verstrekt. Je bent zelf verantwoordelijk voor het klikken op deze buttons en het kenbaar maken van jouw gegevens. We gebruiken de verstrekte persoonsgegevens alleen voor de doeleinden zoals we hierboven hebben omschreven. Cookies Op onze website maken wij of kunnen wij gebruik maken van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op je pc , tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Dit gebeurt direct als u je website bezoekt. De cookies op onze website gebruiken we vooral om onze website beter te laten functioneren. Waar wij je op onze website om jouw persoonsgegevens vragen, is dat om een vraag goed te kunnen beantwoorden, of omdat je je ergens voor aanmeldt. Deze gegevens gebruiken wij alleen daarom en worden niet gedeeld met derden. Het gaat om de volgende gegevens: de browser die wordt gebruikt, het tijdstip en de duur van je bezoek; welke pagina's bezocht zijn en foutmeldingen. Je kunt deze cookies zelf verwijderen door binnen de instellingen van jouw computer de browsergeschiedenis te wissen. Rechten met betrekking tot persoonsgegevens Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Je hebt de volgende rechten: 1. een uitleg krijgen over de persoonsgegevens die we verwerken en wat we daarmee doen; 2. de inzage in jouw persoonsgegevens; 3. het corrigeren van terechte fouten; 4. het verwijderen van verouderde gegevens; 5. het intrekken van toestemming; 6. bezwaar maken tegen een bepaald gebruik en 7. het overdragen van jouw gegevens naar een derde. Als jij vindt dat wij jouw niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de onderstaande contactpersoon. Diversen De privacyverklaring kan van tijd tot tijd door ons aangepast worden. Op deze privacyverklaring is Nederlands recht van toepassing. Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google