Ben jij gek op wintersport en heb je altijd al in de Oostenrijkse bergen willen werken? Dit is je kans!

Wij helpen je bij het vinden van een geschikte werkgever in de Alpen!

 

Werken in de Oostenrijkse bergen?

Aan de slag in Oostenrijk als skileraar, horeca medewerker of medewerker in een sportwinkel? Dan is Double Dutch Mountain Jobs jouw arbeidsbemiddelaar.

Double Dutch werkt nauw samen met het Nederlandse uitzendbureau PLEASE. Formeel ga je bij het in Nederland gevestigde uitzendbureau in dienst. PLEASE verzorgt alles omtrent de verloning en zorgt ervoor dat jij op tijd je loon uitbetaald krijgt.  Je kunt zaken als je zorgverzekering aanhouden en terugvallen op de Nederlandse sociale wetgeving. 

Dit alles in het Nederlands .. 

Ik heb interesse in skiles geven in Oostenrijk
Ik heb interesse in horeca werk in Oostenrijk
Gevestigd in Oostenrijk
Ervaring
Nederlandse begeleiding
Nederlandse verloning

Laat hier je gegevens achter voor een op maat gemaakt stappenplan

DE LEUKSTE SEIZOENSBAAN VAN JE LEVEN!

Wij organiseren selectie- en informatie dagen in Snowworld. 

Skileraar 

Hier kan jij je als aankomend skileraar oriënteren,  waar en met welke opleider jij jouw Anwärter, opleiding tot skileraar wil doen. Wij hebben een aantal partners met wie jij kennis kan maken tijdens deze dagen.  

Tevens kunnen wij jou persoonlijk selecteren voor enkele skischolen in Oostenrijk waar wij van weten welke het beste past bij jou (en mogelijk een voorkeursstem kunnen geven binnen een skischool). 

Skileraar opleiding

Wij leggen jou stap-voor-stap uit hoe een opleiding verloopt en wanneer jij in Oostenrijk het juiste certificaat behaalt hebt tevens de vervolgstappen naar een passende skischool. Wij zijn zelf woonachtig in Oostenrijk en hierdoor een stabiele steunpilaar voor jou, jouw ouders en de skischool. 

Horeca medewerker 

Wij dagen iedere horeca medewerker uit voor onze biertapwedstrijd en/of barrista-ranglijst. Tijdens onze ski-evenementen in Snowworld kan jij kennismaken met enkele gastronomie bedrijven welke in onze oostenrijkse regio gevestigd zijn. Zij stellen zich graag aan jou voor om kennis te maken met de oostenrijkse gastvrijheid.  Ook jouw ouders of andere familieleden/vrienden zijn uitgenodigd om een kijkje in hun keuken te nemen en kennis te maken. 

Wanneer jij het idee hebt dat jij graag een winterseizoen naar Oostenrijk zou willen komen om te werken bij een van de bij Double Dutch aangesloten Hotels of Restaurants stellen wij jou graag voor aan een van de passende bedrijven.  

Via de Aybler-App van PLEASE laat jij dan al jouw gegevens achter en zal jij door ons voorgesteld worden binnen het hotel en / of restaurant. 

REISVERZKERING VOOR SKILERAREN.                                         Speciaal voor skileraren bestaat er een reisverzekering die je dekt tijdens je werkzaamheden in de sneeuw. Via de NskiV kun je deze verzekering afsluiten.
  • Met de doorlopende reisverzekering ben je standaard maximaal 90 dagen achter elkaar verzekerd.
  • Off-piste verzekerd
  • Standaard geen eigen risico

Wil je de reisverzekering afsluiten? klik hier

Contact

Ace of Snow GmbH
Ehrenbachgasse 37a
6370 Kitzbühel Oostenrijk
E-mail: info@doubledutchski.com
Telefoon: +31(0)630726562

Navigatie

Volg ons