30 april t/m 7 mei 2022

De Dutchweek in Val Thorens is één van de bekendste events voor wintersportend Nederland. Een week lang genieten van de Franse Alpen. Het enorme skigebied van Val Thorens en natuurlijk de nodige feestjes om het winterseizoen goed af te sluiten. Ook Double Dutch is aanwezig tijdens deze seizoensafsluiting. Onze partner DAKA staat voor je klaar met de nieuwste modellen snowboards en ski’s. Hierdoor kan je ook in deze laatste wintersportweek alvast de allernieuwste materialen testen voor het komende winterseizoen.
Na het testen stellen we van Double Dutch je een aantal vragen over jouw ervaringen en verzamelen we zoveel mogelijk reviews van de ski’s. Zo vragen we jou nog eens na te denken over wat je nu echt van de ski vond. We helpen je om makkelijker een keus te maken om nog lekkerder te skiën of te boarden. Ben je klaar om het winterseizoen knallend af te sluiten? We zien je tijdens de Dutchweek in Val Thorens!
Op de website van Snowtime kan je alle informatie over het boeken van een accommodatie tijdens de Dutchweek in Val Thorens vinden.
Ga naar de website van Snowtime
Double Dutch heeft hele gave merchandise artikelen waaronder een hoodie, t-shirt en pet. Deze zijn erg leuk om tijdens dit evenement in Val Thorens te dragen.
Bestel hier je Double Dutch gadgets

Contact

Ace of Snow GmbH
Ehrenbachgasse 37a
6370 Kitzbühel Oostenrijk
E-mail: info@doubledutchski.com
Telefoon: +31(0)630726562

Navigatie

Volg ons