DOUBLE DUTCH VIP SKITRIP
Compleet nieuw concept binnen de Double Dutch events zijn de VIP Skitrips. Meet the locals, first tracks, early bird breakfast, DAKA skitest en video analyse van jouw techniek. Dat is waar de VIP Skitrip voor staat met de “personal touch” van Double Dutch 😉

Burning Ski Festival | Kirchberg | First Tracks | Double Dutch Mountain Events

First Tracks

Wat is er mooier om bij opkomende zon als allereerste boven op de berg aan te komen en je sporen te trekken op de ongerepte hellingen?

Om 7.30 uur ’s ochtends vertrek je samen met een exclusief groepje skiërs in een verwarmde gondel naar boven om deze droom te verwezenlijken. Het is weliswaar voor dag en dauw je warme nestje uit, maar dat is deze unieke ervaring dubbel en dwars waard. Dit speciale gevoel zul je echt nooit meer vergeten.

Early Bird Breakfast

Na het eenmalige avontuur van de First Tracks vullen we onze hongerige magen met een fantastisch Tiroler ontbijt op de piste.

Hiervoor schuiven we aan in een prachtig authentiek bergrestaurant, waar hoogwaardige producten en gerechten op het menu staan. Zie je het al voor je? Ontbijten in de verse sneeuw, op grote hoogte met een spectaculair uitzicht op de omringende bergtoppen. Exclusiever kun je het nauwelijks beleven.

DAKA skitest

Op een centraal punt bovenop de berg staat een prachtige tent, waar zo’n honderd paar fonkelnieuwe ski’s klaarstaan, die jij allemaal mag testen.

De wintersportspecialisten van DAKA selecteren voor jou modellen uit de nieuwste collectie ski’s van alle bekende topmerken en zij stellen de ski’s perfect voor je af. De leukste en beste manier om zelf te ontdekken wat het beste materiaal is voor jouw niveau en stijl. De begeleiders van Double Dutch staan met alle plezier klaar om je te begeleiden op de piste of met technische- en lokale tips als je dat leuk vindt.

Video analyse

In samenwerking met Element3 (www.element3.at), de lokale skischoolpartner van Double Dutch, kun je op een aantal vastgezette tijden je eigen video- analyse laten maken.

Je krijgt de gelegenheid om op een speciaal afgezette- en geprepareerde piste een opname te laten maken van jouw ski- stijl, die je ter plekke meteen kunt terugkijken. Wij geven je met alle liefde tips om je stijl en techniek verder te verbeteren of te verfijnen. Onderaan de video testpiste vind je ons eigen prachtige glazen huis, waar je jezelf kunt trakteren op een verse cap- puccino of een overheerlijke Oostenrijks versnapering.

MAIERL ALM

We hebben een exclusieve samenwerking met de Maierl Alm in Kirchberg. Halverwege de dalafdaling vanaf de Ehrenbachhöhe vind je de Maierl Alm , een prachtig hotel met erg mooie vrijstaande chalets van topkwaliteit. Op een unieke lokatie aan de piste word je ‘s morgens wakker met een fantastisch uitzicht over het dal en met zicht op de Wilder Kaiser. Skiën tot aan de voordeur voor een lunch of als afsluiting aan het einde van de dag is hier de normaalste zaak van de wereld.

Speciaal voor de VIP Skitrips hebben we onderstaande 4-daagse aanbiedingen voor je gemaakt. Uiteraard is een langer verblijf altijd mogelijk in overleg. Bij elke VIP Skitrip krijg je toegang tot het Double Dutch DAKA VIP programma, zoals hierboven vermeld staat. Daarnaast krijg je een lidmaatschap van de -20 degrees en een DAKA goodiebag erbij waardoor je dit VIP pakket, ter waarde van € 110,- zonder meer een super deal kunt noemen.
Gebruik bij je boeking bij de Maierl Alm boekingscode DD 2022.

 • 2-Persoonskamer met bezetting 2-pers.

 • Ontbijt (Incl. 1 x Early Bird)

 • DAKA goodiebag

 • Double Dutch -20 membership

 • Toegang tot 4 Daags Double Dutch DAKA VIP programma
  (Incl. alle bovenstaande activiteiten)

 • 2-Persoonskamer met bezetting 2-pers.

 • Ontbijt (Incl. 1 x Early Bird)

 • DAKA goodiebag

 • Double Dutch -20 membership

 • Toegang tot 4 Daags Double Dutch DAKA VIP programma
  (Incl. alle bovenstaande activiteiten)

 • 2-Persoonskamer met bezetting 2-pers.

 • Ontbijt (Incl. 1 x Early Bird)

 • DAKA goodiebag

 • Double Dutch -20 membership

 • Toegang tot 4 Daags Double Dutch DAKA VIP programma
  (Incl. alle bovenstaande activiteiten)

MAIERL ALM DAKA VIP SKITRIP

HOTEL KITZHOF

Eveneens hebben we een zeer exclusieve samenwerking met Hotel Kitzhof Mountain Design Resort in Kitzbühel. Hier wordt stijvol design gecombineerd met de traditionele Oostenrijkse sfeer. Gelegen op een rustige lokatie aan de rand van het romantische stadspark en op slechts vijf minuten lopen van het bruisende centrum van Kitzbühel is dit de perfecte lokatie om maximaal te genieten.

Speciaal voor de VIP Skitrips hebben we in onderstaande periodes een 4=3 aanbieding. Boek een 4-daags arrangement en betaal slechts 3 dagen, deze aanbieding geldt tijdens de onderstaande DAKA VIP Skitrips in januari, februari en maart 2021. Uiteraard is een langer verblijf altijd mogelijk in overleg.

Gebruik bij je boeking bij Hotel Kitzhof boekingscode DD 2022.

Contact

Ace of Snow GmbH
Ehrenbachgasse 37a
6370 Kitzbühel Oostenrijk
E-mail: info@doubledutchski.com
Telefoon: +31(0)630726562

Navigatie

Volg ons