15 januari – 15 maart 2021

Teamrider Thijs and Friends

Onze teamrider Thijs van Os zit de komende maanden regelmatig in St. Anton am Arlberg en tijdens zijn verblijf komen er verschillende vrienden van hem langs. Samen maken ze mooie avonturen mee en doen ze erg gave activiteiten in St. Anton en aan de Arlberg tijdens Double Dutch on tour.
 
Thijs and Friends logeren in kamers van het mooie en gezellige Arlen Lodge hotel in St. Anton am Arlberg. Waar ze hun dagen ontspannen beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. En ‘s avonds genieten ze van traditionele en  culinaire hoogstandjes in het bijbehorende restaurant Theo’s Taverne.

Welkom in Arlen Lodge hotel

Het Arlen Lodge Hotel **** in St.Anton am Arlberg is sinds augustus 2018 onder de nieuwe leiding van Theodor Falch en zijn professionele team geopend voor winter- en zomergasten! Royaal logeren in kamers en suites die warmte en veiligheid uitstralen. Van het ontbijtbuffet tot de traditionele en culinaire hoogstandjes in het restaurant Theo’s Taverne wordt alles met liefde en passie voor je bereid. Na het skiën of snowboarden kun je keerlijk ontspannen, herstellen en je batterij weer opladen in het Arlen Spa met een infrarood sauna & stoombad.
Bekijk de website van Hotel Arlen Lodge

Zomer- en wintervakantie in St. Anton

Voor ontspannen en onvergetelijke vakantiedagen in het midden van de Tiroler Alpen. Ga gewoon het hotel uit en geniet van ski-, fiets en wandelplezier. Rondom het hotel vind je bergen, watervallen en bergmeren in de zomer. In de winter betoverende besneeuwde landschappen en fantastische hellingen, met afdaling tot in de tuin van ons hotel. In St. Anton am Arlberg, de bakermat van het alpineskiën.

Hotel Arlen Lodge

Rondom het hotel vind je bergen, watervallen en bergmeren in de zomer. In de winter betoverende besneeuwde landschappen en fantastische hellingen, met afdaling tot in de tuin van ons hotel. Allemaal in St. Anton am Arlberg, de bakermat van het alpineskiën. Double Dutch on tour!

THEO’S TAVERNE

In Theo’s Taverne, het restaurant van de Arlen Lodge, worden Oostenrijkse flair en internationale gerechten perfect gecombineerd en geserveerd. De verschillende fonduespecialiteiten en gerechten met regionale producten worden met liefde gepresenteerd en nodigen uit voor een gezellige romantische avond voor twee of een fijne avond met vrienden. Ervaar hier hoe Tirol smaakt!
Ga naar de website van THEO'S TAVERNE

Contact

Ace of Snow GmbH
Ehrenbachgasse 37a
6370 Kitzbühel Oostenrijk
E-mail: info@doubledutchski.com
Telefoon: +31(0)630726562

Navigatie

Volg ons