OVER ONS

‘Begeistert’ durch die Berge oftewel; verliefd op de bergen. Al ruim vijf jaar bundelt Double Dutch de krachten tussen Nederland en Oostenrijk. Dit resulteert onderandere in mogelijkheden tot mooie skitest evenementen, het uitzenden van personeel en het creëren van media voor de Nederlandse markt.

Het grootste gedeelte van het Double Dutch team is woonachtig in Oostenrijk, dit heeft als grote voordeel dat er op elk moment van de dag ingespeeld kan worden op de situatie in de bergen. Zo kan er ten alle tijde content gecreëerd worden en zitten we niet vast aan bepaalde ‘shoot’ weken. Kortom, er kan altijd ‘live’ ingespeeld worden op de omstandigheden.

Wij staan in contact met internationale modellen die (tijdelijk) woonachtig zijn in Oostenrijk. Hierdoor kunnen we snel schakelen en besparen op de kosten/tijd bij het organiseren van de content.

ONS WERK

VIDEO 

Voor onze partner DAKA sports hebben we meerdere afleveringen gemaakt betreft de Winterupdate. Eén van de afleveringen gingen over het prepareren van de piste! Waar presentator Peer Aldenkamp een dag meeging met medewerkers van de pistes. 

FOTO 

SOCIAL VIDEOS

Contact

Ace of Snow GmbH
Ehrenbachgasse 37a
6370 Kitzbühel Oostenrijk
E-mail: info@doubledutchski.com
Telefoon: +31(0)630726562

Navigatie

Volg ons