DE WINTEROPENING 2019

9 t/m 12 November

 

DE WINTEROPENING 2019

De skitest in het Oostenrijkse Sölden is al vele jaren een begrip in de Nederlandse wintersportbranche en erg bekend bij leveranciers en winkeliers. Sinds 2016 is deze skitest ook opengesteld voor consumenten en heet tegenwoordig De Winteropening. De Winteropening zegt precies waar het op slaat, de start van de winter! Op de Tiefenbachgletsjer in Sölden wordt een enorm testcenter opgebouwd voor 4 fantastische dagen ski's- en snowboards testen!

Optimaal advies

Alle leveranciers van ski's en snowboards, maar ook diverse leveranciers van skihelmen, goggles en ander protectiemateriaal zijn zelf aanwezig met hun nieuwste producten en voor het beste advies!

Enorme snoepwinkel

In totaal staan er dan 1000 paar testski’s en ruim 450 snowboards van de nieuwste modellen en voorzien van de nieuwste innovaties voor je klaar om getest te worden.

9 t/m 12 November 2019

Houd onze website in de gaten en boek snel, slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!
Heineken FGHS Fischer Scott Stöckli Flow Holmenkol Jones Niche Nidecker Slash Shred Rossignol Dynastar K2 Snowboarding Kienhuis Nitro Salomon Dainese Smith K2 Skis Glockner Sports Bergans Union Binding Company