Ski & Music Festival Kirchberg

16 t/m 19 januari 2019

 

Algemeen

Het Double Dutch Ski & Music Festival is een unieke gelegenheid om te genieten in Kirchberg en de Kitzbüheler Alpen van skiën en muziek. Maar we bieden ook de mogelijkheid om andere bijzondere wintersportactiviteiten te proberen. Door het grote succes van afgelopen jaar vindt van 16 t/m 19 januari 2019 dan ook de 2e editie van het Double Dutch Ski & Music Festival plaats. Elke dag is er naast het volgen van de verschillende clinics ook de mogelijkheid om de nieuwste ski's te testen.

Clinics

Tijdens het Double Dutch Ski & Music Festival is er de gelegenheid om de Kitzbüler Alpen in te gaan met een gezellige groep onder begeleiding van een gids. Je komt op plekken die voor anderen verborgen blijven en hebt de mogelijkheid om diverse en bijzondere activiteiten te doen. We bieden een groot aantal clinics aan, zoals skitouren, offpiste skiën, extra aandacht voor de techniek of slalom maar ook bijvoorbeeld op een FAT bike door de sneeuw fietsen. Super gaaf!

Music

De typisch Oostenrijkse après-ski met een Nederlandse twist is natuurlijk dit jaar ook weer te vinden in Kirchberg. In het centrum staat een podium waar optredens zullen plaatsvinden van Gerard Joling en Samantha Steenwijk. Maar na het enorme succes van afgelopen jaar kijken we natuurlijk uit naar de optredens van de Heinoos op woensdag en vrijdagavond! Wat een feest wordt dat!

Early Bird Breakfast

Het early bird breakfast bij restaurant Sonnbühel is een ervaring op zich, ontbijten maar dan net even anders. Fantastisch eten op een waanzinnige plek ’s morgens vroeg op de berg. Met een leuk gezelschap van uitsluitend deelnemers van ons Double Dutch Festival genieten van dit typisch Oostenrijks ontbijt. Hoe kun je je skidag beter beginnen dan met een heerlijk ontbijt boven op de berg?

Overnachten

Om lekker te kunnen skiën moet je natuurlijk ook slapen in een goed bed. Speciaal voor het Double Dutch Ski & Music Festival hebben we een aantal accommodaties geselecteerd. Alle accommodaties zijn van goede kwaliteit, zijn gezellig en liggen ideaal voor een paar fantastische skidagen. De accommodaties zijn direct bij één van onze partners te boeken. Je kunt natuurlijk ook zelf een accommodatie boeken.
Kitzbüheler Alpen Daka